Only Quality Food

 

In data de 12.02.2019 Frischeparadies SRL a introdus oficial in Romania pentru restaurante si catering produsele “Beyond Burger” si Wagyu “Niku-Tori”. In prezenta invitatilor din domeniul HoReCa aceste produse au fost prezentate si degustate.

Ambele produse au fost foarte apreciate de publicul de specialitate si au fost introduse ulterior in meniuri la cele mai respectabile restaurante din Romania.

De asemenea au mai fost prezentate printre altele mai multe noutati: Japanese Karaage, sortimentul de Antipasti de la Kaesemacher, Salam din Wagyu. In afara de noutati au fost prezentate si alte produse din sortimentul Frischeparadies SRL ca de exemplu: carnea de vita Black Angus Creekstone Kansas (USA), Wagyu original de Japonia din prefecturile Gunma si Hida.

 

Our Story

Beyond Burger®

Beyond Burger® este primul burger pe baza de plante din lume. Beyond Burger®  arata ca un Burger din carne si are consistenta, culoarea si gustul unui Burger din carne. Se gateste ca un Burger clasic (3 minute pe fiecare parte).

Beyond Burger® este proiectul firmei americane Beyond Meat®. Acest Burger pe baza de plante a fost dezvoltat pentru a ocroti natura: pentru productia unui singur Beyond Burger® se folosesc mai putine resurse naturale fata de productia unui Burger clasic din carne: 99% mai putina apa, 93% mai putin teren agricol, 90% mai putine emisii de gaze, 46% mai putina energie.

Beyond Burger® are savoarea si suculenta unui burger traditional, dar cu avantajele proteinelor ​​pe baza de plante:

o 20 de grame de proteine ​​pe baza de plante (intr-un burger de 113g). Mai multa proteina decat un burger din carne de vita!

o Fara soia, gluten sau OMG-uri

o o cantitate mai mica atat de sare cat si grasime decat intr-un burger traditional din carne de vita.

Pe langa fondatorul companiei Ethan Brown au investit in aceasta firma si Bill Gates, actorul si activistul Leonardo DiCaprio, co-fondatorii Twitter Biz Stone si Evan Williams, Kleiner Perkins, fostul CEO McDonald’s Don Thompson, fondatorul Honest Tea Seth Goldman, Humane Society din Statele Unite cat si Tyson Foods (una dintre cele mai mari firme de carne din lume).

Our Story

Niku-Tori

„Niku-Tori“ este un produs nou in gama de elita Wagyu original din Japonia. Noi il numim si Wagyu pentru oricine, deoarece o portie este de 30g si din aceasta cauza portia are un pret foarte accesibil si oricine isi poate permite sa testeze macar odata in viata ce inseamna Wagyu original (regina carnii). Fiecare portie are 30g si este infipta pe 2 betisoare asa incat poate fi usor manevrata pentru a fi pregatita. O cutie contine 30 bucatele a 30g.

 

 

“Wagyu” inseamna, tradus din limba japoneza, “vaca japoneza”. Carnea Wagyu originala din Japonia este recunoscuta pentru calitatea premium, o marmoratie unica in lume si gustul delicious. Mai produc si alte tari Wagyu, dar carnea Wagyu originala din Japonia este de neintrecut – este cea mai buna in clasa la capitolele marmoratie, grasime, culoare, structura si gust!